Andy Murray har taget stor beslutning: Deler billede fra hospitalssengen

Tennisstjernen Andy Murray har valgt at blive opereret i hoften.

Det afslører han selv i et opslag på Instagram, hvor han deler et billede fra hospitalet. Og selve operationen har allerede fundet sted, afslører han.

'Jeg gennemgik en hofteoperation i går (mandag, red.) morges,' skriver Andy Murray i opslaget.

'Jeg er lidt ramt og øm, men forhåbentlig forsvinder mine smerter i hoften efter det her,' skriver tennisstjernen, der i halvandet år har døjet med hoften.

Og han viser også et billede frem af, hvordan hans hofte nu ser ud, efter han har været under kniven.

'Jeg har nu en metalhofte, som i kan se på det andet billede. Og på første billede ligner det, jeg har fået en smule vom,' skriver Andy Murray, der tydeligvis stadig har en smule overskud.

Noget, der nok er tiltrængt for Andy Murray, der inden Australian Open med tårer i øjnene fortalte, at det meget vel kunne blive hans sidste turnering, fordi han var så ramt af smerter.

»Wimbledon er stedet, hvor jeg gerne ville stoppe, men jeg er ikke sikker på, jeg er i stand til at spille med smerten i yderligere fire eller fem måneder. Det gør for ondt. Jeg ønsker ikke at fortsætte med at spille på den måde,« lød det tidligere i januar fra skotten.

Han røg hurtigt ud af turneringen, og efterfølgende løftede han sløret for sine tanker om en mulig operation.

»Hvis jeg skal komme igen (til Australian Open, red.), så vil det kræve en stor operation, hvilket i sig selv ikke er nogen garanti for, at jeg kommer tilbage. Men jeg giver det mit bedste skud,« sagde Andy Murray i midten af januar.

På et efterfølgende pressemøde fortalte han, at han i løbet af en uges tid ville tage endeligt stilling til, om han ville opereres.

Og det endte han altså med at vælge. Dermed giver han sin karriere en chance til, inden han lægger ketsjeren på hylden.