Officiel Google Reader app ude nu

Den nye applikation kan nu downloades fra Android Market.

Google Reader er nu klar med sin egen mobilapplikation. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.


Mange har længe ventet på en separat applikation til Google Reader, og nu er den endelig kommet. Google Reader er en applikation, som giver dig mulighed for at følge nyhedsbilledet via RSS-opdateringer eller såkaldte levende bogmærker. For at sige det enkelt, kan du lægge de Internetsider, Twitter-kontoer, blogs og diverse andre sociale medier ind, som du interesserer dig for og løbende blive opdateret.

Holder dig opdateret

Det resulterer i, at man hurtigt og enkelt kan få sig et løbende overblik over for eksempel nyhedsbilledet direkte på mobiltelefonen. Indtil nu har der kun været en Internetbaseret version af Google Reader, mens andre lignende applikationer har været på markedet et stykke tid.

Google Reader applikationen giver også mulighed for at dele artikler og nyheder med andre samt at se, hvad andre deler. En ny funktion, som er blevet lagt ind i applikationen, er volumentast-navigation, hvor man kan bruge volumentasterne på telefonen til hurtigt at løbe igennem nyhederne, som dukker op i applikationen. Det er endnu ikke sikkert, at det applikationen fungerer på alle telefoner, da vi for eksempel ikke fik den til at fungere på en Samsung Galaxy 3.

Enkel i brug

For at ændre en nyhedsmappe, man abonnerer på, skal man bare holde fingeren over den ønskede mappe, hvorefter flere valgmuligheder kommer frem, for eksempel der hvor man kan vælge at fjerne mappen eller give den et nyt navn. Ikke overraskende kan man også sende artikler, man kan lide til både Gmail, Twitter og Facebook.

Applikationen er ganske nem at bruge og kan trygt anbefales, hvis man ikke er tilfreds med de RRS-tjenester, som p.t. er tilgængelige. Google Reader er gratis og kan downloades fra Android Market. Det skal dog nævnes, at man skal navigere sig lidt ned i søgeresultaterne, før man finder den.

Denne artikel stammer fra Berlingske Medias norske søster-site, Amobil.no