Ét login til flere internetsider

Roboform gør det enkelt og sikkert at logge ind på flere internetsider med bare ét klik.

Roboform skal gøre det lettere at logge in på diverse hjemmesider. Så nu skal du ikke huske mange forskellige passwords. Fold sammen
Læs mere
Foto: STOYAN NENOV
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Roboform er en passwordhåndterer, som kan bruges til at logge ind på internetsider via ét klik. Et password bruges til alle login, og informationen er krypteret med AES-kryptering. Programmet kan også bruges til automatisk at udfylde skemaer på websider.

Læs også: Bliv kvit med skadeprogrammerne
Læs også: Hvilken antivirus er bedst?

Programmet er nu tilgængeligt i en opdateret version 7. Blandt nyhederne er enklere brugergrænseflade. Den nye version skal nu understøtte Chrome og Opera (foreløbig kun version 10, altså ikke version 11), udover Internet Explorer og Firefox.

Endvidere tilbyder Roboform nu en bogmærkefunktion, som gør det muligt at synkronisere bogmærker mellem browsere og computere. Programmet har også en funktion, som skal gøre det muligt at logge ind på flere hjemmesider med et klik, det vil sige internetsider, som bruges dagligt.

Læs også: - "Delicious bliver ikke nedlagt"

Programmet har nu også fået funktionen Roboform Everywhere, som tillader installation af programmet på lige så mange computere, som brugeren ønsker, med et abonnement. Dermed behøver kunden kun at købe én licens til programmet.

Du finder en oversigt over nyhederne på denne side.

Download

Roboform tilbydes i flere udgaver. Den fulde version af Roboform Everywhere koster 9,95 amerikanske dollars for det første år, og 19,95 USD pr. år derefter. Programmet findes også i en gratisversion, men den er begrænset til 10 logins.

Alternativer

Du finder flere alternative passwordprogrammer i vores passwordguide. Mange af dem er gratis og uden begrænsninger:

Læs også: Guide: Passwordhåndtering

Denne artikel stammer fra Berlingske Medias norske søster-site, Hardware.no
Oversat af Stina Resting