Dyrk sex med din Xbox

Allerede ganske få måneder efter at Microsoft lancerede deres bevægelsesfølsomme Kinect-spillesystem, er det første lumre spil på vej.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Da Microsoft for knap et par måneder siden lancerede deres Kinect-system til Xbox 360, stod det klart, at ideen ville medføre en revolution i den måde, man spiller konsolspil på i fremtiden.

Nu står det imidlertid også klart, at spilrevolutionen - ganske som man kunne have forudset -  også kommer til at indeholde nøgne damer.

En spiludvikler har nemlig på rekordtid udviklet det første sex-spil til Microsofts nye spilplatform - et spil, hvor man via den særlige bevægelsesteknologi kan bevæge en hånd, der gramser på forskellige damer.

Microsofts Kinect er faktisk bare et panel, man monterer ovenpå sit TV. Panelet rummer to almindelige og et infrarødt kamera, der hele tiden kigger på brugerens krop og bevægelser. Kinect oversætter herefter bevægelserne  til noget, som Xboxen kan forstå. Det betyder, at man kan bruge sin krop og sine bevægelser til at styre spillene.

Det er en ganske ny idé i modsætning til den hidtidige Nintendo Wii, eller den nutidige Sony Playstation Move, hvor det kræves, at man holder en controller i hånden, som så registrerer hvordan man bevæger sig.

Allerede da Kinecten blev lanceret, var der nogle, der begyndte at spekulere i, hvor lang tid der ville gå, før der ville komme lumre spil på markedet. Det ser så ud til at ske allerede nu - forudsat at spillet, som der ses en demo af nedenfor, faktisk ender med at blive produceret færdig.

Spillet bliver dog ikke nødvendigvis sat til salg, da Microsoft har visse bestemmelser man skal overholde for at udvikle til platformen. Kinecten er dog forlængst blevet hacket, så den kan bruges med en PC.

Demoen rummer ikke udpræget stærke billeder, men er heller ikke decideret stueren - så er du advaret.

Til venstre i videoen kan man se, hvordan spillet styres med håndbevægelser.

En anden kreativ sjæl har også arbejdet med Kinect-platformen og skabt fænomenet Kinect Titty Tracker, der spiller musik og gør sjove ting, når den ser såkaldte 'manboobs'. Her er der dog tale om et sært kreativt indfald, der næppe bliver til et spil