- "Delicious bliver ikke nedlagt"

Den populære bogmærketjeneste bliver alligevel ikke nedlagt.

Den populære bogmærketjeneste fra Yahoo nedlægges ikke alligevel. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vi har tidligere berettet om Yahoos planer om at nedlægge diverse tjenester, og blandt disse var bogmærketjenesten Delicious.

Læs også: Delicious nedlægges

Nu er der kommet en melding på bloggen om Delicious, som informerer, at tjenesten ikke bliver nedlagt alligevel. Det bliver rigtignok ikke Yahoo, som fortsat skal drive den videre, men Yahoo prøver nu at finde en aktør, som kunne have lyst til at tage over. Yahoo opfordrer derfor Delicious-brugere til at fortsætte med at bruge tjenesten, det vil sige, indtil der er nogen, der overtager.

Der er dukket mange forslag op fra eksterne aktører, som blandt andet går ud på, at Delicious bør være et åbent projekt, det vil sige, at det udvikles videre som open source, altså som en åben kildekode, men det er endnu ikke blevet afgjort.

Alternativer

Det kan nævnes, at der findes en række alternativer til Delicious, blandt andet Xmarks. Desuden har enkelte browsere indbygget synkronisering af bogmærker: Chrome og Opera har det allerede, mens funktionen bliver integreret i næste Firefox-version (den nuværende Firefox behøver udvidelsen Firefox Sync).

Læs også: Xmarks er reddet

Denne artikel stammer fra Berlingske Medias norske søster-site, Hardware.no

Oversat af Stina Resting