Talent 100: Ofte stillede spørgsmål

Hvor gammel må man være? Hvordan skriver man en god begrundelse? Skal talenter have en tilknytning til Danmark? Her finder du svar på en række spørgsmål om Talent 100.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvad er aldersgrænsen?

Talentet må ikke være fyldt 36 år, når Talent 100-listen bringes i Berlingske 3. marts 2023. Talentet skal derfor være født efter 3. marts 1987.

Hvad er deadline for nomineringer?

Deadline for nomineringer er torsdag 5. januar klokken 17.

Kan udlændinge nomineres til Talent 100?

Udlændinge kan nomineres til Talent 100. Det er dog et krav, at talentet arbejder for en dansk virksomhed eller på anden måde har tilknytning til Danmark.

Hvordan foretager jeg en god nominering?

Der findes ikke noget entydigt svar på, hvordan en god nominering ser ud.

Men det er afgørende, at begrundelsen for nomineringen indeholder en beskrivelse af det, der gør din kandidat til noget helt særligt. Det er en stor styrke at fremhæve konkrete resultater, som talentet har opnået.

Et uddybende cv er også med til at øge chancen for at blive udvalgt til Talent 100.

Må nomineringen skrives på engelsk?

Begrundelsen i nomineringen skal skrives på dansk. Den vil blive brugt som grundlag for et miniportræt, hvis talentet bliver udpeget til Talent 100.

Cv'et må gerne være skrevet på engelsk.

Kan jeg ændre i en indsendt nominering?

Det er som udgangspunkt ikke muligt at ændre eller lave tilføjelser til en nominering. Hvis talentet har skiftet arbejdsplads, eller der er sket andre ændringer, som er væsentlige for nomineringen til Talent 100, kan du sende en e-mail til talent@berlingske.dk.

Nomineringssystemet virker ikke?!

Hvis nomineringssystemet ikke vil indlæses, eller hvis du ikke kan uploade din nominering, kan det skyldes sikkerhedsindstillinger i din browser. Hvis du har mulighed for det, kan du forsøge at foretage nomineringen fra en anden browser eller computer. Du kan også sende en e-mail til talent@berlingske.dk.