Talent 100 går live: Se med, når Ane Cortzen interviewer André Rogaczewski

100 lysende talenter bliver i disse måneder portrætteret i Berlingske. I dag klokken 17 fortæller stifteren af Netcompany, André Rogaczewski, om sit syn på talent og talentudvikling, når han bliver interviewet af Ane Cortzen live i Berlingskes nye konferencesal på toppen af mediehuset i Pilestræde. Du kan følge med herunder.

 
Her kan du følge interviewet direkte. Fold sammen
Læs mere

Berlingske sætter med Talent 100-kåringen fokus på 100 unge, der har evnen og viljen til at nå helt til tops i dansk erhvervsliv. Unge, der kan, tør og vil.

Frem til 28. maj vil der løbende blive publiceret portrætter af de 100 talenter her på Berlingske.dk.

I dag, onsdag, går Talent 100 Live. Det sker klokken 17, når stifteren af Netcompany, André Rogaczewski, lægger vejen forbi Berlingske og bliver interviewet af Ane Cortzen ved et liveevent i Berlingskes spritnye konferencesal, Salonen, på toppen af mediehuset i Pilestræde i det indre København.

André Rogaczewski fortalte for nylig i en Berlingske-podcast om, hvordan hans eget talent blev formet af en vinderoplevelse, han oplevede som ung, da han blandt andet designede et simpelt computerspil. Spillet i sig selv duede ikke til meget, men oplevelsen formede ham mentalt.

»Hvis der er noget, som vi virkelig skal være dygtige til i det her land, er det at sørge for, at vores børn allerede i en tidlig alder får lov til at stifte bekendtskab med forskellige former af impulser. Så man får opbygget nogle små vinderoplevelser,« siger han og tænker tilbage i tiden:

»Det var jo en vinderoplevelse for mig at bygge det dumme computerspil. Det var sikkert ikke bygget 100 procent fantastisk, og det gik ned halvdelen af tiden. Men det var alligevel en kæmpe vinderoplevelse for mig.«

Han langer samtidig ud efter landets forældre for at svigte med at hjælpe unge til uddannelser inden for it-branchen. Dette og meget mere følger André Rogaczewski og Ane Cortzen op på i næste kapitel af samtalen live fra Berlingskes konferencesal.

Her kan du også møde et af talenterne, Christina Høgh Selmer Kirk, der i 2019 sagde sit gode job op og stiftede virksomheden Dusk Care, der laver holistiske intimprodukter til kvinder, som skal harmonere med Moder Jord og kvinders intime pH-balance.

På grund af restriktioner er der tale om et rent digitalt arrangement.

Herunder kan du høre podcasten »Talent 100« med Ane Cortzen: