Sagde sit gode direktørjob op for en drøm: Nu er Christina på mission for kvinders intime helbred

Christina Høgh Selmer Kirk, 35 år, er administrerende direktør og medstifter af virksomheden Dusk Care ApS. Hun tog i det forgangne år springet fra en stilling som direktør for indflydelse og bæredygtighed i LEO Pharmas innovationsenhed til at være selvstændig på fuld tid.

 
I følge Christina Høegh Selmer Kirk har kvinders intimpleje for længe været gemt væk bag indpakning og metaforer. Det vil hun gøre op med i sin nye virksomhed Dusk. Det kan du høre og se mere om i videoen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Vi tester oplæsning. Fortæl os, hvad du synes her

På mission for kvinders intime helbred.

Den 35-årige Christina Høgh Selmer Kirk har en fortid i store konservative virksomheder som Nordea, Danske Bank og LEO Innovation Lab under LEO Pharma. Alligevel tog hun springet fra en direktørstilling til at være selvstændig i 2020. En beslutning, der vækker respekt.

»Med sin baggrund på ledelsesgange i Danske Bank og LEO Pharma er jeg næsegrus af beundring over, at Christina har sagt sit gode direktørjob op for at forfølge sin drøm om at gøre en forskel inden for femtech og femcare,« skriver Lotte Lyngsted Jepsen, medstifter og direktør for cirkulært design, Hatch & Bloom, i sin indstilling af Christina Høgh Selmer Kirk til Talent 100.

I 2019 stiftede Christina Høgh Selmer Kirk sin virksomhed Dusk Care, der laver holistiske intimprodukter til kvinder, som skal harmonere med Moder Jord og kvinders intime pH-balance.

»Christina har en sjælden evne, at hun begår sig lige godt på direktionsgangen som i startupmiljøet. Hun er skolet af store danske virksomheder og har derfor en forståelse for, hvordan store »corporates« fungerer, men hun formår at udfordre dem med succes,« supplerer den tidligere administrerende direktør i LEO Innovation Lab, Kristian Hart-Hansen.

Her kan du se Christina Høgh Selmer Kirks fulde cv.

Herunder kan du se alle årets talenter.