Solbakken bekræfter rygte: 'Bolden er hos dem'

Ståle Solbakken bekræfter nu, at italienske Brescia er interesseret i den finske førstemålmand Jesse Joronen.

Han bekræfter desuden, at FCK kigger på den tidligere Randers FC-målmand Karl-Johan Johnsson som en afløser.

»Situationen er meget simpel. Brescia har lavet en henvendelse, som vi ikke er kommet i mål med. Længere er den ikke, siger Solbakken til bold.dk og fortsætter:

»Der har været en fin dialog, men bolden er hos dem. Der er selvfølgelig en deadline, og den begynder at nærme sig, men bolden er hos Brescia - ikke hos os.«

Det var den velinformerede italienske transferjournalist Gianluca Di Marzio, der tidligere på måneden for første gang beskrev om italienernes interesse i den 26-årige finne.

Tidligere tirsdag havde den franske Guingamp-træner så udtalt, at hans svenske målmand, Karl-Johan Johnsson, var på vej til København.

Og det bekræfter Ståle Solbakken nu og fortæller, at han er en keeper, de kender, og som de har lavet en henvendelse på, hvis Joronen ender med at sige farvel.

Den har dog ligget stille siden fredag, afslører Solbakken.

FC København har op til denne sæson hentet Sten Michael Grytebust i OB, og det så i første omgang ud til, at han skulle konkurrere med 26-årige Joronen om at være de danske mestre førstevalg.

Men nu kan det meget vel ende med at blive en anden.

Jesse Joronen har i den forgangne sæson været fast mand i buret, efter han sidste år skiftede fra AC Horsens til FC København.

29-årige 'Kalle' Johnsson har en fortid i Superligaklubben Randers FC. Her spillede han fra 2014 til 2016.