Se billederne: FCK-stjerner til fest på eksklusiv natklub

Et mesterskab skal selvfølgelig fejres.

Og søndag aften var der lagt i kakkelovnen til den helt store guldfest på den eksklusive natklub Arch, der ligger i indre København.

Efter fejring i Telia Parken, middag og et tøjskift tog de nykårede danske mestre ud i nattelivet.

Arch er ejet af den danske producer Remee, og dørene til guldfesten blev åbnet klokken 23, hvorefter køen ligeså stille begyndte at vokse, i takt med spillerne ankom.

B.T.s reportere på stedet kunne omkring 23.30 fortælle, at FCK-spillerne var begyndt at komme. Dog ikke samlet, og de store stjerner lod da også vente på sig. De kom ligeså stille i løbet af nattetimerne, og det var ikke kun spillerne, der skulle feste.

Det samme skulle flere omkring holdet - herunder Per Wind - og de begyndte at ankomme efter midnat. Da klokken ramte 01.00 ankom klubbens to topscorere Dame N'Doye og Robert Skov - sidstnævnte havde som den eneste en FCK-trøje på - og det er nok ikke utænkeligt, at der bliver festet til den lyse morgen.

FCK-spillerne kan også sagtens gå til den. For et kig på spillernes kalender viser, at de har fået en fridag mandag ovenpå søndagens store guldfest.

Udover guldvinderne var der også flere kendte, der lagde vejen forbi Arch søndag aften - blandt dem var skuespillerne Dar Salim og Pilou Asbæk.

FC Københavns 13. mesterskab kom i hus efter en sejr på 3-2 over ærkerivalerne fra Brøndby søndag eftermiddag i Telia Parken.

Sejren betød, at FC Midtjylland ikke længere kunne hente Ståle Solbakkens mandskab, der lige nu fører Superligaen med 14 point ned til midtjyderne.

Der er tre kampe tilbage i foråret, og i næste runde gælder det FC Midtjylland.

Heldigvis for løvberne er det først om en uge, og der er dermed rig mulighed for at fejre guldet og pleje tømmermændene fra søndagens brag.