Retov efter triumf: Jeg er blevet klogere på min egen fremtid

Det var ikke en let opgave, Martin Retov blev sat på da han overtog cheftrænersædet i Brøndby.

Fredag aften kunne han så knytte næverne efter at have booket billetten til kvalifikationen til europæisk gruppespil efter en turbulent sæson.

Udenfor banen har klubben også været på arbejde i jagten på en ny cheftræner, og mens der endnu ikke er præsenteret nogen, gav Martin Retov en lille opdatering efter kampen.

»Jeg er blevet klogere på min egen fremtid,« lød det.

Hvad vil det sige?

»Den må I vente lidt med.«

Skal du i gang med at bestille en flyttevogn?

»Nej, det tror jeg ikke,« lød det fra Martin Retov, der også i studiet hos TV3 fortalte, at han har snakket med Brøndby-ledelsen.

Tidligere har han været meget ærlig omkring, at han intet havde hørt fra klubben, som han har været midlertidig cheftræner for siden Alexander Zorniger blev fyret tilbage i februar.

Siden har spekulationerne kørt, og flere deadlines er blevet meldt ud. Først hed skæringsdatoen 1. maj.

Da der blev spillet pokalfinale lød det, at det ville 'blive indenfor en uge'. Nu er der gået to, men klubbens sportsdirektør Ebbe Sand vil ikke sætte en ny dato.

»Processen går fremad, og vi melder noget ud, når vi er klar. Vi har brugt tiden til at træffe den her beslutning, og vi har været grundige, inden vi melder noget ud, og det kan jeg selvfølgelig ikke sige noget om, hvornår det bliver, men vi arbejder på det,« lyder det fra Ebbe Sand.

Kan du løfte sløret for, hvad Retov har fået at vide?

»Nej, det kan jeg ikke.«

Hvornår fik Retov beskeden - uanset hvad den besked så indeholdt?

»Det kan jeg ikke lige nøjagtig huske.«

Var det før eller efter kampen i dag?

»Det har jeg ingen kommentarer til. Martin har gjort det fantastisk og har været i klubben i længere tid, så det er klart, at han bliver informeret omkring ting, men om det var inden eller efter, har jeg ingen kommentarer til.«

Brøndby-spillerne går nu på sommerferie, inden der er opstart til den nye sæson i midten af juni. På ledelsesgangene lader det dog til, at ferien må vente lidt endnu.