FCK-profil taler ud om tiden i Frankrig: Single og ensom

Det er slet altid et feteret liv at være professionel fodboldspiller.

FCKs venstre back fortæller nu om tiden i fransk fodbold, og her kommer han ind på, hvordan han under er lejeophold blev ramt af ensomheden i klubben Bastia, inden han tog tilbage til Mainz:

»Jeg havde været i Tyskland i halvandet år og siden været udlejet til Frankrig i en sæson, som blev en negativ oplevelse. Bastia rykkede ud den sæson, og det gik dårligt for holdet. Jeg spillede mange kampe, men det var svært at flytte sådan rundt,« siger han i podcasten Lundhs pod.

»Jeg søgte en tryghed. I min situation – jeg er single og har ingen børn – opstår der en ensomhed. I Frankrig lærte jeg ikke sproget, og de kunne knapt tale engelsk. Man bliver isoleret, og det er af og til ensomt,« tilføjer Pierre Bengtsson, som ser ud til at stortrives nu, hvor han tilbage i FC København.

Der skulle et tilløb til, før han viste fordums styrke, men nu er han i så god form, at den svenske landstræner har kaldt ham op igen.

Successen gør, at Pierre Bengtsson ikke vil afvise et nyt udlandsskifte væk fra Skandinavien, så længe han spille fast på Ståle Solbakkens mandskab.

»Lige nu føler jeg, at der er en mulighed for det en sidste gang, når jeg får mine chancer her, klarer det godt og spiller i Europa League og på landsholdet. Det har stor indflydelse. Hvis man imponerer andre klubber, er jeg ikke den, der siger nej til et sidste eventyr.«

Pierre Bengtsson er 31 år og har kontrakt med FC København frem til sommer 2022.