FCK-kontrollør ramt af kanonslag fra egne fans: 'Indlysende uacceptabelt og idiotisk!'

Det er stadig uvist, hvor hårdt ramt en FCK-kontrollør er efter søndagens derby.

»Vi er stadig ved at undersøge episoden sammen med politiet og vagten skal en tur til lægen, inden vi kender alle detaljer,« siger FCKs pressechef, Jes Mortensen, til B.T.

Kontrolløren var på Brøndby Stadion under kampen, og her blev han ramt af et kanonslag. Efterfølgende blev han ført væk.

»Det er indlysende komplet uacceptabelt, idiotisk og farligt at kaste med kanonslag, og vi tager skarp afstand fra, at man kan finde på at udsætte andre for fare på den måde,« siger Jes Mortensen.

B.T. havde en fotograf på stadion, der kunne fortælle, at vagten var blevet ramt af egne fans.

»FCK-fans kastede kanonslag mod deres egen kontrollør. Den ramte lige ved siden af ham og hoppede op i luften og eksploderede,« fortalte han. De første meldinger lød, at vagten ikke var kommet slemt til skade, men han blev dog ført væk fra sit område med hjælp fra de andre kontrollører.

Manden bar en orange vest, og det er den, der indikerer, at han er en af FC Københavns egne kontrollører.

B.T. var søndag i kontakt med Vestegnens Politi, der bekræftede hændelsen.

»Vi har fået en melding om en kontrollør, der er blevet ramt af et kanonslag. Han søger selv skadestue efter kampen. Mere kan vi ikke sige lige nu,« fortalte politiet, der var massivt til stede til den store kamp.

En kamp, hvor Brøndby var bedst, og klubben fra Vestegnen vandt fortjent med 3-1.

Opgøret bød desuden på dramatik. For udover de fire mål - hvoraf det ene var et selvmål - var der også rødt kort til FCK, da Rasmus Falk blev vist ud for farligt spil.

Han ramte Dominik Kaiser i hovedet, og Brøndby-profilen blev efterfølgende syet med mere end 20 sting i ansigtet.