Drev gæk med Brøndby-forsvarer: Jeg ønskede flere situationer mod ham

Andreas Skov Olsen havde det godt. Rigtig godt.

For den dygtige FC Nordsjælland-topscorer fik især i første halvleg Brøndbys Anthony Jung til at ligne en mand, der ikke havde niveau til Superligaen. Og han nød det da også.

»Ikke at jeg vil sige noget dårligt om ham, men jeg følte egentlig, at jeg havde rimelig godt styr på ham. Jeg ønskede faktisk flere situationer en mod en mod ham, som jeg ikke rigtig fik. Men jeg synes klart, at jeg vinder dem, jeg havde,« siger Andreas Skov Olsen.

I Brøndby-lejren kunne man også godt se, at der var tale om noget så gammeldags som feje hold i duellen mellem Andreas Skov Olsen og Anthony Jung. Nordsjællænderen vandrede forbi tyskeren, når han havde lyst, og i pausen fik han så en opsang af sin træner.

»Jeg sagde også til ham i pausen, at han skulle ind og vinde sine dueller og vise sig frem. Andreas gør det rigtig godt, men vi var alt for passive og lod dem i første halvleg få alt for meget dominans på bolden. Vi var ikke klar i duellerne,« siger Martin Retov, som da også erkender, at han sagtens kunne have taget sin venstre back ud efter den første halvleg.

»Selvfølgelig kunne han være skiftet ud, men jeg har også stor tillid til mine spillere. jeg ved, at Tony er en type, der kan komme tilbage i kampen, og det, synes jeg, at han gjorde i anden halvleg,« siger Retov.

Anthony Jung blev på banen, og så kunne Andreas Skov Olsen ellers slikke sig om munden igen ved gensynet fra anden halvlegs start.

Jeg tænkte, at det var fint. Jeg koncentrerer mig ikke rigtig så meget om, hvem jeg spiller over for, men jeg tænkte, at det var fint, og nu skulle jeg bare køre på igen, siger FC Nordsjælland-topscoreren.

Han fik dog kun scoret et enkelt mål. Det var allerede efter 27 sekunder, mens Andreas Skov Olsen to gange også ramte træværket i 1-1-kampen.