Agger langer ud under derby: 'Har sjældent set noget så dårligt'

Søndagens derby mellem FCK og Brøndby har i den grad fået opmærksomhed.

Og det er ikke blot fordi, FCK med en sejr bliver mestre. Det er i stedet flere situationer i første halvleg, der har fået rigtig mange op i det røde felt.

For da Robert Skov udlignede på straffespark, ramte han bolden to gange - og det må man ikke. Målet burde være annulleret, men det blev det ikke. Og det har fået mange til tasterne. Blandt andet den tidligere Brøndby-stjerne Daniel Agger, der langer ud efter kampens dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen.

'Vi har alle dårlige dage, men har sjældent set noget så dårligt. Det er jo fejl på fejl på fejl. Hvad siger du til skulderen i ryggen på Hedlund?'

Sådan skriver den tidligere landsholdsprofil i et svar til Kenn Hansen, der er tidligere dommer. Kenn Hansen har om straffesparkskendelsen skrevet:

'I laaaangt de fleste kendelser kan man med loven i hånden argumentere for og imod. Udførelsen af straffesparket i første halvleg er ikke i den kategori.'

Og der står da også i fodboldloven: »Sparkeren må ikke røre bolden igen, før den er rørt af en anden spiller.«

Det er ikke kun straffesparkskendelsen, der har gjort rigtig mange sure, for der var også - blandt andet - en duel mellem FC Københavns Denis Vavro og Brøndbys Simon Hedlund på kanten af FCKs felt i første halvleg.

Her lignede det, at der kunne være dømt frispark til Brøndby, da Denis Vavro rammer Brøndby-spilleren i ryggen.

Situationen kan ses i toppen af artiklen her.

Og her skriver Kenn Hansen som svar til Daniel Agger, at der var 'klart frispark'.

Daniel Agger er langt fra den eneste, der er utilfreds med dagens dommerkendelser, for rigtig mange fans har ytret deres mening.