Zidane øjner stadig mesterskab trods choknederlag

Real Madrid-træneren er ikke bekymret, selv om kongeklubben med nyt nederlag nu er otte point fra Barcelona.

Arkivfoto. Real Madrid-træneren er ikke bekymret, selv om kongeklubben med nyt nederlag nu er otte point fra Barcelona. Fold sammen
Læs mere
Foto: ALBERT GEA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Mesterskabet er stadig inden for rækkevidde.

Det mener Real Madrid-træner Zinedine Zidane, selv om kongeklubben søndag aften skuffende tabte 1-2 til upåagtede Girona i La Primera Division.

Med nederlaget er Real Madrid otte point efter ærkerivalerne fra FC Barcelona.

»Vi har tabt tre point i dag, som vi ikke forventede efter at have vundet fire kampe. Men spillernes tørst efter trofæet er stadig intakt,« siger Zinedine Zidane.

Real Madrid ankom søndag til Catalonien, der har været plaget af politisk uro, efter at regeringen i Madrid har annulleret regionens selvstyre.

Det var derfor forventet, at holdet ville møde store protester fra vrede separatister i Girona, der ligger 100 kilometer fra Barcelona.

Det blev dog kun til nogle enkelte tilråb fra de feststemte Girona-tilhængere, der så deres hold slå giganterne fra Madrid i de to holds første møde nogensinde.

»Vi sagde inden kampen, at vi vidste, det ville blive en svær kamp. Jeg var ikke overrasket over modstandernes tempo,« siger Zinedine Zidane.

Madrid-træneren er ikke bekymret for, at hans spillere har mistet fokus efter sidste års successæson, hvor det blev til både mesterskab og Champions League-titel.

»Jeg er ikke bekymret over mangel på intensitet eller kampvilje. Tingene går ikke vores vej i La Liga, men vi vil fortsætte med at arbejde hårdt, som vi har gjort hidtil,« siger franskmanden.

Real Madrid kom planmæssigt foran i kampen efter blot 12 minutter. Men gæsterne skabte generelt få chancer, og langsomt begyndte Girona at vise tænder.

Belønningen kom i anden halvleg, lidt før kampuret havde passeret en time, da Cristhian Stuani og Portu stod for henholdsvis udligning og føringsmål på blot fire minutter.

»Vi havde brug for det andet mål. Vi spillede godt i første halvleg, men fodbold handler om små detaljer, og deres første mål kommer efter et indkast, hvor vi ikke var forberedt,« siger Zinedine Zidane.

»Det var ikke, hvad vi forventede, men vi må komme videre. Vi kan stadig nå at rette op på det,« tilføjer han.

/ritzau/AFP