Zidane melder Ronaldo helt klar til CL-brag mod City

Cristiano Ronaldo er klar til Real Madrids møde med Manchester City i Champions League onsdag aften.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Madrid: Cristiano Ronaldo er 100 procent klar til Real Madrids møde med Manchester City onsdag i de to klubbers andet semifinaleopgør i Champions League.

- Cristiano har det fint, og han er 100 procent klar. Det er derfor, han har trænet i denne uge, og han er med onsdag, fastslår Real Madrid-træner Zinedine Zidane ifølge AFP.

Real Madrid og Manchester City spillede 0-0 i det første opgør i Manchester for en uge siden, og derfor er der pres på, når afgørelsen skal findes på Bernabeu i Madrid.

Ronaldo var ikke med i det første opgør, da han i nogle uger har haft en lårskade, som også har holdt ham ude af et par kampe i den hjemlige liga.

Onsdag må Real Madrid dog undvære Karim Benzema og den defensive midtbanespiller Casemiro. De trækkes begge med småskader.

- Med Karim og Casemiro er det en anden sag. En skanning viste, at Karim stadig har et problem, og vi ønsker ikke at risikere noget med ham.

- Det samme gælder for Casemiro. Hans skade er ikke alvorlig, men det er et dilemma, og vi ønsker heller ikke at risikere noget med ham, siger Zidane.

Ronaldo har indtil videre scoret 16 gange i dette års Champions League-turnering, og han jagter nu sin egen scoringsrekord i turneringen.

Den faldt for to år siden, hvor Ronaldo scorede 17 gange i turneringen.

Zidane erkender, at det vil være en fiasko, hvis Real Madrid ikke spiller sig i Champions League-finalen.

- Vi har ikke vundet noget endnu. Vi er i god form, og vores plan er, at vi vil forsøge at gøre vores bedste og komme videre.

- Det bliver meget svært, men det vil være en klar fiasko, hvis vi ikke går videre, siger Zidane.

/ritzau/