Zidane giver sin egen søn nøglerolle

Enzo Zidane er blevet anfører for Real Madrid reservehold hvor hans far Zinedine Zidane (billedet) er træner. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Real Madrids reservehold har anskaffet sig en ny holdkaptajn, og det er ikke hvem som helst, der skal være anfører. Zinedine Zidane har nemlig udvalgt sin egen søn.

Noget tyder på, at æblet ikke nødvendigvis er faldet så langt fra stammen i familien Zidane, der bor i Madrid, hvor den franske legende sluttede sin glorværdige karriere i 2006.

20-årige Enzo Zidane er, ligesom sin far var, offensiv central midtbanespiller og spillede sidste år otte kampe for Real Madrid C, hvor det blev til fire mål i 26 kampe. Det sikrede ham forfremmelse til Real Madrid Castilla, hvor hans far er træner.

Denne sommer har Castilla set tre anførere forlade klubben. Sergio Aguza, Diego Llorente og Derik Osede har alle forladt klubben for at søge nye græsgange. »Zizou«, har besluttet at investere i ungdommen og har valgt sin søn til venskabskampene mod Villarreal B, Burgos og Gimnastica Segoviana.

Zinedine Zidanes tre andre sønner Luca, Theo og Eliaz slår også alle deres folder i Real Madrids ungdomsrækker.