Zidane: Gareth Bale har lang fremtid i Real Madrid

Waliseren indgår i fremtidsplanerne i Real Madrid, men er dog ude med en skade onsdag mod Villarreal.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Gareth Bale indgår i Real Madrids planer for fremtiden.

Det fastslog Real Madrid-træner Zinedine Zidane tirsdag ved et pressemøde.

- Han er stadig ung og kan forbedre sig. Han har en lang fremtid her, fordi han har en lang kontrakt her. Jeg har et virkelig godt forhold til ham. Han er en nem fyr, og han er blevet bedre til at tale spansk, siger Zidane ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Waliseren må dog stå over, når Real Madrid onsdag møder Villarreal i Primera Division, da han har pådraget sig en mindre muskelskade. Hos Real Madrid håber man, at Bale igen er klar til weekendens møde med Rayo Vallecano lørdag.

Gareth Bale har blot startet inde i 18 ud af 33 ligakampe i denne sæson, og han gik glip af syv runder tidligere på sæsonen på grund af en lægskade.

- Vi håber, det blot er en forstrækning, og jeg håber, han er med på lørdag, siger Zidane.

Den bedste spanske række er pludselig blevet spændende, efter at Barcelona har sat et stort forspring over styr de senere uger, mens Barcelona også er røget ud af Champions League.

Det betyder, at både Barcelona og Atlético Madrid har 76 point, mens Real Madrid følger efter med 75 point på tredjepladsen, og pludselig kan øjne muligheden for at vinde det spanske mesterskab, inden de sidste fem spillerunder.

Zinedine Zidane jubler dog ikke over noget som helst endnu.

- Vi ved, at vi intet har vundet endnu, men har alt at spille for. Jeg tænker ikke på Barcelona.

- Jeg tænker på, hvad vi skal gøre. Der er altid svære perioder i en sæson, men det betyder ikke noget, for de (Barcelona, red.) ligger stadig på førstepladsen, siger Real Madrid-træneren.

/ritzau/