Zabriskie ude af Touren

Team CSC-rytteren David Zabriskie er ude af Tour de France. Amerikaneren kom først i mål 31.26 efter torsdagens vinder og faldt for tidsgrænsen.

David Zabriskie har været en skuffelse i årets udgave af Tour de France, der for hans vedkommende sluttede torsdag. På 11. etape fra Marseille til Montpellier trillede Zabriskie i mål som feltets absolut sidste rytter, hele 31.26 minutter gik der, fra dagens vinder Robert Hunter krydsede stregen - til Zabriskie kom ind. Det var samtidig 19 minutter senere end næstsidste rytter.

Sportsdirektør Kim Andersen håbede i målområdet på, at amerikaneren ville klare det, men det gjorde Zabriskie ikke. Og han har heller ikke været til meget hjælp alligevel vurderede Kim Andersen, mens han ventede.

- På nuværende tidspunkt er det ærgerligt, men han skal også kunne gøre gavn, og det har der ikke være så meget af. Vi havde håbet på, at han ville blive bedre og bedre. Han er også selv meget skuffet over, at han ikke har kunnet hjælpe holdet bedre, sagde Kim Andersen til TV2/sporten./ritzau/

/ritzau/