Zabriskie synes tabt for Team CSC

Fem af Team CSC's Tour-ryttere har kontraktudløb efter denne sæson. Holdet vil gerne beholde dem alle, men en eller to synes på vej til amerikanske Slipstream.

Cykelrytteren David Zabriskie kører med stor sandsynlighed for det amerikanske hold Slipstream i den kommende sæson. Og det er ikke utænkeligt, at Zabriskies nuværende holdkammerat Christian Vande Velde hjuler med sin landsmand over til det mindre hold på den anden side at Atlanten.

- Det er helt oplagt med David Zabriskie. Holdets europæiske hovedsæde er i Girona i Spanien (hvor Weltz opholder sig red.), og David Zabriskie bor i Girona. Jeg har arbejdet med ham før, og han er et etableret navn, som vi har brug for. Jeg kan ikke sige præcis, hvor vi står, for han er i øjeblikket på kontrakt hos et andet hold, og vi må respektere UCI's deadline for, hvornår man må afsløre sådan noget (1. september, red.). Derfor kan vi ikke nu gå ud og profilere de ryttere, som vi har skrevet med til næste sæson, siger holdets danske sportsdirektør Johnny Weltz, der som Zabriskie bor i Girona, til Ritzaus Bureau.

Christian Vande Velde rygtes også på vej til Slipstream. Team CSC vil gerne beholde samtlige fem Tour-ryttere, hvis kontrakter udløber i år./ritzau/