Yussuf Poulsen grilles i Tyskland for mega-afbrænder

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Yussuf Poulsen har siden sit skifte til RB Leipzig haft tur i den med masser af mål for klubben og endda dansk landsholdsdebut.

Men det er ikke altid en dans på roser at være en profil i tysk fodbold. De tyske medier kan nemlig være skånselsløse, også selvom man spiller i 2. Bundesliga. Efter Leipzig i weekenden spillede en bedrøvelig nullert mod Kaiserslautern, var den tyske avis Bild ude med riven efter Yussuf Poulsen for en gedigen afbrænder.

- Leipzig havde kun én chance. Men den var også kæmpestor. Efter 78 minutter: Yussuf Poulsen får bolden blot to meter fra mål, bliver presset af Schulze. Utroligt nok brænder Poulsen kæmpechancen, skriver avisen.

0-0 kunne ingen af holdene bruge til noget, da de begge konkurrerer i toppen af tabellen om oprykning til 1. Bundesliga. Lige nu indtager Yussuf Poulsen og co. tredjepladsen, som giver adgang til playoff mod en 1. Bundesliga-nedrykker om, hvem der skal spille i den bedste tyske række næste år. Yussuf har indtil videre budt ind med seks mål i denne sæson, blot to færre end ligatopscorer Rubin Okotie fra 1860 München.