YouTube-stjerne holder stand mod Mayweather i showkamp

Floyd Mayweather og YouTube-stjernen Logan Paul gik otte omgange i en showkamp i Miami.

Logan Paul (til venstre) er kendt fra YouTube, men har de seneste år også forsøgt sig som bokser i forskellige showkampe. Cliff Hawkins/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Floyd Mayweather, en af de bedste boksere i nyere tid, var tidlig mandag morgen dansk tid tilbage i aktion.

Den 44-årige amerikaner stoppede egentlig karrieren i 2015, men har siden gjort comeback enkelte gange i forskellige stort anlagte kampe.

I 2017 var det MMA-kæmperen Conor McGregor, der udfordrede Mayweather, som slog ireren og derefter gik i ringen mod japanske Tenshin Nasukawa året efter og vandt igen.

Denne gang havde YouTube-stjernen Logan Paul skrevet sig op til en kamp mod Mayweather, og selv om det på papiret lignede en særdeles svær opgave for Paul, der ganske vist var 18 år yngre og cirka 15 kilo tungere end sin modstander mandag, så holdt han stand.

Det lykkedes således Logan Paul at holde sig på benene mod Mayweather i kampen, der varede otte omgange.

Da det var en showkamp, var der ingen dommere, og det endte derfor uafgjort, da ingen af de to fik sendt den anden til tælling.

Men selvom hverken Paul eller Mayweather vandt, så har de stadig masser at glæde sig over. Logan Paul ventes at kunne tjene op mod 20 millioner dollar – cirka 120 millioner kroner – på kampen, mens Mayweather har sikret sig en noget større lønseddel.

Bokselegenden kan ende med at tjene op mod 600 millioner kroner. Det hele afhænger af, hvor mange der endte med at købe sig adgang til at se kampen på tv via pay-per-view.

/ritzau/