Wycombe overraskede Chelsea

Wycombe fra den fjerdebedste engelske liga klarede overraskende 1-1 hjemme mod Chelsea, da de to klubber spillede første kamp i Liga Cuppens semifinale.

Underhundene fra Wycombe leverede en af de helt store overraskelser, da de i den første af to semifinaleopgør i den engelske Liga Cup spillede 1-1 hjemme på Adams Park mod Chelsea.

Storklubben fra London stillede godt nok til start med flere af klubbens allerstørste stjerner, men spillere som Michael Ballack, Michael Essien og Claude Makelele burde være stærke nok til at knuse et hold fra den fjerdebedste engelske liga.

Det så også sådan ud, da backen Wayne Bridge skaffede de berømte gæster føringen kort før pausen, men som kampen skred frem blev Wycombe farligere og farligere foran Hilario i Chelseas mål.

13 minutter før tid indtraf overraskelsen. Jermaine Easter bragte med et tørt, fladt hug balance i målregnskabet til stor jubel for de knap 6000 tilskuere og sørgede dermed for, at miniputterne har en lille chance, når der om små 14 dage er returopgør på Stamford Bridge i London.

/ritzau/