Wozniackis nye træner frygter ikke historikken

woooooozniacki2222
Læs mere
Fold sammen

Caroline Wozniackis nye træner Arantxa Sanchez-Vicario bekymrer sig ikke om, at tennisstjernens tidligere trænere ikke har haft succes.

Den 43-årige tidligere spanske tennisspiller Arantxa Sanchez-Vicario blev for få dage præsenteret som Caroline Wozniackis nye træner. Hun havde stor succes som tennisspiller og vandt et hav af titler - blandt andet tre French Open-titler.

Nu skal hun give input til Wozniacki, hvor hun er udset til at samarbejde med far Piotr.

»Vi er et godt team, og jeg kommunikerer rigtig godt med Piotr Wozniacki. Det er vigtigt, når han altid har været hendes træner, og jeg tror på, at vi kan skabe resultater over en lang periode. Jeg er her for at hjælpe, så godt jeg kan, og forhåbentlig bliver det et langt samarbejde,« siger den nye træner til TV 2 Sport.

Caroline Wozniacki har for det meste haft farmand Piotr på sidelinjen som træner igennem sin karriere. Andre trænere har fået chancen, men er efterhånden blevet fyret for at give plads på ny til Piotr Wozniacki. Men den historik er ikke noget, der skræmmer den nye træner.

»Det er altid svært, når du skifter fra en træner til en anden. Og i sidste ende har Caroline nok fået mest ud af at have sin far omkring sig. Jeg giver bare 100 procent for at hjælpe Caroline så godt som muligt, og så må vi se, hvor lang tid samarbejdet varer,« lyder det fra Arantxa Sanchez-Vicario.

Aftalen med Arantxa Sanchez-Vicario gælder for grussæsonen. Her skal spanierens fornemme French Open-erfaring gerne komme Wozniacki til gode i samme turnering. Forløber aftalen succesfuldt, kan den blive forlænget for den nye, spanske træner.