Wozniackis agent skuffet over Wimbledon-nederlag

Caroline Wozniacki er efter et skuffende nederlag til verdensranglistens nummer 43 Barbora Zahlavova Strycova i to sæt ude af Wimbledon-turneringen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fjerde runde blev igen endestationen for Caroline Wozniacki i Wimbledon-turneringen. Hermed gik hendes hede drøm om for første gang at kvalificere sig til en Grand Slam-kvartfinale i Englands hovedstad ikke i opfyldelse.

Det havde hendes amerikanske rådgiver John Tobias det skidt ned.

- Personligt havde jeg naturligvis håbet på sejr. Og det ved jeg, at Caroline også havde. Derfor er det skuffende, at hun nu er ude af turneringen, sagde han umiddelbart efter kampen, som den 23-årige danske tennisspillers fem år ældre tjekkiske modstander Barbora Zahlavova vandt 6-2, 7-5.

John Tobias mener dog, at Caroline Wozniacki har stor ære af sin Wimbledon-deltagelse.

- Hun har vist, at hun er på vej tilbage mod sit gamle topniveau. Det kan hun tage med sig her fra London, sagde John Tobias.

Normalt plejer Caroline Wozniackis far, Piotr Wozniacki, straks efter kampene at være tilgængelig for dansk presse. Men i samme øjeblik hvor Barbora Zahlavova Strycova, der blot ligger nummer 43 på verdensranglisten, havde afgjort kampen på sin sjette matchbold mod den 16. seedede dansker, hastede han væk fra tilskuerpladserne.

Ifølge John Tobias tager Caroline Wozniacki nu en kort pause fra al tennis.

- Men midt i juli er hun tilbage igen, når hun stiller op ved en WTA-turnering i Istanbul. Herefter rejser hun til Canada og USA for at spille en række opvarmningsturneringer før US Open (i slutningen af august, red.), sagde John Tobias.