Wozniacki vred på dommer: 'Jeg er aldrig blevet idømt det i mit liv'

 

Caroline Wozniacki var bestemt ikke tilfreds med stoledommeren under mandagens kamp i Eastbourne.

For i første sæt blev danskeren idømt en fodfejl af linjedommeren. Noget, der kom som en stor overraskelse for Caroline Wozniacki, der stod helt målløs på banen.

»Jeg er aldrig blevet idømt en fodfejl i mit liv. Nogensinde. Hvilken fod var det?« spurgte danskeren tydeligt frustreret, hvilket blev fanget af TV 2 Sport. Og svaret var hun ikke tilfreds med.

»Du ved godt, du gerne må træde over uden at røre, ikke,« sagde Wozniacki op mod dommerstolen og demonstrerede med fødderne.

Dommeren nikkede, men holdt også fast i dommen, der betød dobbeltfejl til Wozniacki, og dermed lød cifrene på det tidspunkt 15-40 til modstanderen Kirsten Flipkens. På det tidspunkt stod det 3-1 i første sæt til Caroline Wozniacki.

Men danskeren var ikke tilfreds med reaktionen fra dommeren, og hun forsøgt endnu engang med en hård tone at forklare, hvorfor hun ikke mente, dommen var korrekt. Tydeligt frustreret.

»Jeg er aldrig blevet idømt en fodfejl i mit liv. Og det her var ikke den første, du forstår, man godt må træde over?« lød det irriteret og kontant fra den danske tennisstjerne. Herefter kom der endnu et lille udbrud fra danskeren, der dog ikke kunne gøre noget. Dommen stod fast, og da hun tabte den efterfølgende bold, blev en bold tyret i jorden af ren frustration.

Kampen i Eastbourne kan følges her.