Wozniacki til stor basketball-finale sammen med NFL-stjerne

Caroline Wozniacki og NFL-stjernen J.J. Watt så NCAA-finalen mellem Duke Blue Devils og Wisconsin Badgers sammen. Nu svirrer rygterne om, at de er et par. Fold sammen
Læs mere

Caroline Wozniacki er tilsyneladende helt færdig med små, buttede golfspillere. Nu vil den danske tennisstjerne have store mænd - firskårne, muskelsvulmende mænd.

Før jul blev hun ofte set i selskab med den amerikanske NFL-profil Ryan Kerrigan. Og nu har hun tilsyneladende fundet en ny flamme, der også dyrker sin sport iklædt hjelm, skulderplader og stramme spandex-bukser.

Efter at have spillet tennis med præsident Obama tidligere på dagen dukkede Caroline Wozniacki op til den prestigefyldte NCAA basketball-finale mellem USAs to bedste college-hold, Wisconsin Badgers og Duke Blue Devils. Og denne gang var det i selskab med endnu en NFL-profil, Houston Texans' defensive lineman J.J. Watt, som selv tidligere har gået på college i Wisconsin.

Kampen blev dog en skuffelse for Watt, da Badgers endte med at tabe finalen 63-68, så han måtte i stedet glæde sig over sit smukke, danske selskab.

Watt er kendt som en af de bedste spillere i NFL. I et interview med ESPN i oktober fortalte han, at han var single.

»Det er ikke fordi, jeg ikke vil have en kæreste, jeg har bare ikke fået det til at ske endnu. Selvfølgelig vil jeg gerne have en kæreste, men hun fortjener så meget af din tid og energi. Hun skal behandles som en prinsesse, det er sådan, at man skal behandle piger. Og hvis jeg ikke kan give den slags opmærksom på grund af mit fokus på football, så synes jeg ikke, at jeg skal spilde hendes tid. Men hvis jeg finder den rigtige pige, og hun stjæler mit hjerte, så kan det blive en helt anden historie,« sagde Watt dengang.

Det er måske det, der sker nu.

Caroline Wozniacki, som ellers er meget aktiv på Twitter, har endnu ikke følt trang til at kommentere på rygterne om hende og den amerikanske NFL-stjerne.