Wozniacki tabte til nummer 60

Caroline Wozniacki, der havde sit venstre ben tapet godt og grundigt ind, tabte sin første kamp ved WTA-turneringen »Bank of the West Classic« på Stanford University i USA mod amerikaneren Varvara Lepchenko.   Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Caroline Wozniacki fik den værst tænkelige start på den amerikanske hardcourt-sæson. Allerede i sin første kamp ved WTA-turneringen i Stanford blev det til et nederlag på 4-6, 2-6 mod den usbekisk-fødte amerikaner Varvara Lepchenko, der blot ligger ummer 60 på verdensranglisten.

»Jeg fulgte såmænd bare min plan om at spille aggressivt,« sagde Varvara Lepchenko ifølge nyhedsbureauet AFP efter den halvanden time lange kamp, hvor hun præsterede 26 vinderslag og 17 uprovokerede fejl.

Før kampen havde Caroline Wozniacki i fire indbyrdes opgør mod Varvara Lepchenko aldrig tabt.

Men med til historien hører, at den 25-årige dansker, der er placeret som nummer fem på verdensranglisten, tilsyneladende ikke var fit for fight. I hvert fald stillede hun op med tape på såvel lægmuskel som knæ.

Turneringen i Stanford var Caroline Wozniackis første efter hun for en måned siden gled ud i Wimbledons fjerde runde efter nederlag til spanieren Garbine Muguruza.

Sæsonens sidste Grand Slam-turnering, US Open, indledes 31. august. I ugerne forinden er det planen, at Caroline Wozniacki stiller op ved WTA-turneringer i Toronto og Cincinnati.