Wozniacki: Skadespausen gav mig lysten tilbage

Sidste års småskader var i virkeligheden en velsignelse for Caroline Wozniacki, der trængte til en pause.

Pausen, som skaderne medførte, gav Caroline Wozniacki pusten tilbage sidste år. Arkivfoto. Scanpix/Christophe Simon Fold sammen
Læs mere

Efter at have døjet med småskader i et stykke meldte Caroline Wozniacki sidste år afbud til flere turneringer, og det viste sig, at det var lige, hvad hun havde brug for.

Det afslører tennisspilleren i et interview med TV3 Sport.

»Faktisk var det godt, jeg blev skadet dengang. Det gav mig tid til at få pusten og lysten til at spille igen og blive alle mine småskader kvit,« siger Caroline Wozniacki.

For hun havde ikke lyst til at stoppe med sporten, selv om tennislysten såvel som placeringen på verdensranglisten var faldet markant.

»Når man som sportsmenneske har været nummer ét i verden, er det ikke fedt at stoppe som nummer 80 i verden. Det vil man ikke slutte sin karriere på. Jeg måtte kæmpe mig tilbage, om det så ville tage en måned eller et halvt år,« siger tennisspilleren.

Caroline Wozniacki besluttede sig for at komme i sit livs form, og da hun kom tilbage på tennisbanen, mærkede hun en stor forskel.

»Det var det bedste, jeg nogensinde havde ramt boldene. Jeg slog de andre til træning hver dag, og jeg vidste, det var et spørgsmål om tid og bare hænge på,« siger hun.

I næste uge tager Wozniacki hul på WTA-turneringen i den engelske by Eastbourne.

Bagefter skal hun spille Wimbledon i starten af juli.

/ritzau/