Wozniacki sejrede igen: Tæt på semifinalen

Caroline Wozniacki er meget tæt på semifinalerne i Singapore. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Caroline Wozniacki vandt også sin anden kamp i gruppespillet ved WTA Finals, da hun slog Agnieszka Radwanska 7-5 6-3, og den danske tennisstjerne er nu uhyggeligt tæt på semifinalerne i kvindernes sæsonfinale i Singapore.

Præcis som i tirsdagens sejr over Maria Sharapova blev det en tæt kamp med mange lange dueller, hvor Caroline Wozniackis gode fysik blev udslagsgivende.

»Jeg vidste fra start af, at det ikke ville blive en nem kamp. Hun slår nogle utrolige bolde, og jeg var lidt nervøs i starten. Jeg tænkte mange gange i løbet af kampen, hvordan hun mon kunne spille sådan nogle helt vilde bolde. Det var jo helt skørt og siger noget om, hvor dygtig hun er,« sagde Caroline Wozniacki efter kampen.

Første sæt varede over en time, og Caroline Wozniacki havde gjort sig klar til at spille over tre timer som i sejren over Maria Sharapova.

»Det var en svær kamp, og jeg var klar til tre timer. Men jeg var klar til hende, og jeg elsker at spille her. Det betyder rigtig meget for mig at spille her. Alle vil gerne spille med i sæsonfinalen,« tilføjede Caroline Wozniacki.

I det lange første sæt brød spillerne konsekvent hinanden, og polakkens Agnieszka Radwanskas sublime netspil gjorde ofte ondt på Wozniacki. Ved stillingen 6-5 fik Caroline Woazniacki dog vist noget af sit aggressive spil, og hun vandt sættet ved at bryde polakken rent.

Andet sæt blev en noget nemmere sag for Caroline Wozniacki, der tvang sin modstander til at lave flere uprovokerede fejl, og da danskeren havde brudt polakken til 4-3, var der ikke mere tilbage i tanken for Agnieszka Radwanska, der tabte kampen ved, at Wozniacki brød hende rent.

Caroline Wozniacki vil være klar til semifinalerne i Singapore, hvis Maria Sharapova vinder sin kamp over Petra Kvitova. Den kamp går i gang klokken 10.