Wozniacki overtager Serenas tidligere træningsmakker

Caroline Wozniacki har hentet serberen Sascha Bajin ind på prøve som hittingpartner frem til april.

Caroline Wozniacki har indgået en kortvarig aftale med Sascha Bajin som hittingpartner. Hvis alt går godt, så bliver samarbejdet sandsynligvis forlænget. Reuters/Ibraheem Al Omari Fold sammen
Læs mere

Tennisstjernen Caroline Wozniacki har hyret Serena Williams' tidligere hittingpartner Sascha Bajin.

Danskeren har indgået en kortvarig aftale med amerikanerens mangeårige hjælper, der er på prøve i halvanden måned frem til en turnering i Charleston i USA til april.

- Jeg måtte tale med Serena om det. Jeg ville høre, hvordan hun havde det med, at jeg arbejder med ham. Man ønsker ikke blive uvenner over det, siger Wozniacki til hjemmesiden Sport360.com.

- Hun fortalte mig, at han arbejder hårdt. Hun havde intet skidt at sige om ham og kan meget godt lide ham.

Sascha Bejiin var en del af Serena Williams' hold frem til 2015. Sidenhen har den tyskfødte serber arbejdet sammen med flere tennisstjerner, blandt andre Victoria Azarenka.

- Nu forsøger vi med et samarbejde frem til Charleston, og så må vi se på, hvordan det går, og hvordan vi har det, fortæller Wozniacki.

Danskeren, der i denne uge er nået frem til anden runde ved en turnering i Dubai, fortæller, at Sascha Bajin har bragt energi ind på hendes hold.

Den tidligere verdensetter har gennem årene uden held forsøgt at hyre nye trænere, men hver gang er hun endt med at gå tilbage til sin far, Piotr Wozniacki.

Samarbejdet med den nye hittingpartner er kommet godt fra start.

- Han hjælper min far. Han følger også med i kampene. Han scouter, og de taler om, hvordan jeg kan forbedre mig og den slags.

- Han kommer med input og øvelser. Han er mere end bare en hittingpartner - måske mere en assistenttræner, siger danskeren.

Caroline Wozniacki skal i aktion tirsdag eftermiddag i anden runde i Dubai, hvor Viktorija Golubic fra Schweiz venter. Golubic rangerer som nummer 59 i verden.

/ritzau/