Wozniacki om muligt comeback: Man skal aldrig sige aldrig

Caroline Wozniacki udelukker ikke, at hun på et tidspunkt får lyst til at gøre comeback som tennisspiller.

Caroline Wozniacki vandt mandag i double sammen med Serena Williams. Efter planen er turneringen i Auckland karrierens næstsidste for Wozniacki, der dog siger, at man aldrig skal sige aldrig. Michael Bradley/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Caroline Wozniacki er fortid som professionel tennisspiller om mindre end en måned.

I denne uge stiller hun op i WTA-turneringen ASB Classic i newzealandske Auckland, og derefter gælder det karrierens sidste turnering, Australian Open, der begynder 20. januar.

Den 29-årige Wozniacki lader dog en dør stå på klem i forhold til et muligt comeback på et tidspunkt.

- Som det ser ud nu, tror jeg helt sikkert, at dette er enden, men nogle gange tager livet nogle sjove veje, siger Caroline Wozniacki til mediet Stuff.

- Jeg tror aldrig, at man skal sige aldrig, men jeg planlægger ud fra, at denne turnering i Auckland er min næstsidste turnering.

Danskeren sammenligner med belgieren Kim Clijsters, der i denne tid forbereder sig til sit andet store comeback. Nu i en alder af 36 år.

- Hvis du havde spurgt Kim for syv år siden, tror jeg ikke, at hun havde regnet med, at hun nogensinde skulle gøre comeback, og nu er hun i gang med at gøre comeback, siger Wozniacki.

Hun åbnede mandag morgen turneringen i Auckland med en sejr i damedouble med Serena Williams. De danner for første gang par i damedouble.

Tirsdag skal Wozniacki i aktion i single, hvor wildcard-spilleren Paige Mary Hourigan fra New Zealand venter i første runde.

/ritzau/