Wozniacki møder tjekkisk kvalifikationsspiller i Qatar

Caroline Wozniacki har fået et wildcard til Qatar Open og møder verdensranglistens nummer 132 i første runde.

Caroline Wozniacki var senest på banen 18. januar, hvor hun tabte til Maria Sharapova i tredje runde i Australian Open. David Gray/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er tirsdag på banen for første gang siden nederlaget til Maria Sharapova ved Australian Open for godt tre uger siden.

Danskeren møder den tjekkiske kvalifikationsspiller Karolína Muchová i første runde af Qatar Open, der spilles på hardcourtunderlag i Doha.

Wozniacki har været plaget af leddegigt og meldte afbud til det danske landshold, der spillede Fed Cup i sidste weekend.

Hun var i første omgang ikke tilmeldt Qatar Open, men har fået et wildcard af arrangørerne og træder ind i turneringen som sjetteseedet.

Tirsdagens modstander, Karolína Muchová, er nummer 132 på den aktuelle verdensrangliste og dermed 122 pladser lavere placeret end Wozniacki. Det er første gang, de to spillere står over for hinanden.

Vinderen af kampen kan se frem til et møde med enten Aliaksandra Sasnovich fra Hviderusland eller taiwaneren Su-Wei Hsieh.

Caroline Wozniacki har to gange været i finalen i Qatar Open. Senest i 2017, hvor hun tabte til Karolína Pliskova.

/ritzau/