Wozniacki løb en halv million ind til velgørenhed

Caroline Wozniacki jubler efter at have krydset målstregen ved dette års New York City Marathon Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Caroline Wozniacki er i kølvandet på New York City Marathon blevet overdynget med positiv omtale. Den danske tennis-darling får både ros for sin suveræne tid og for de summer, hun har samlet ind til velgørenhed med sin deltagelse.

Wozniacki løb nemlig NYC Marathon som ambassadør for New York Road Runners Team for Kids, og det er indtil videre lykkedes hende at indsamle mere end 82.000 dollars (ca. 490.000 danske kroner) via hjemmesiden Crowdrise.com. Den velgørende organisation rejser penge til ungdomsløb for børn, der ellers ikke har adgang til jævnlig fysisk aktivitet. Programmerne hjælper over 200.000 børn fordelt på mere end 800 skoler, skriver Caroline selv i forbindelse med indsamlingen.

Wozniacki løb i tiden 3 timer 26 minutter og 33 sekunder, hvilket for mange kom som en positiv overraskelse. Også hendes veninde, tennisetteren Serena Williams, stod klar ved mållinjen for at hylde sin danske kollega.

- Er det normalt at græde, når nogen fuldfører et et maraton? Så stolt over dig Caro!, tweetede den amerikanske superstjerne.

Kenyanerne Wilson Kipsang og Mary Jepkosgei vandt henholdsvis herre- og dameklassen. Wilson Kipsang løb i tiden 2.10.55, hvilket var den langsomste vindertid siden 1995, mens Mary Jepkosgei løb i 2.25.07.