Wozniacki klar til French Open: Belgier venter i første kamp

Caroline Wozniacki deltager fra på søndag i de kommende to ugers French Open i Paris. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Caroline Wozniacki er trods knæskade og kærestesorger klar til tennissæsonens anden Grand Slam-turnering, French Open, der søndag indledes i Paris.

Lodtrækningen er foretaget, og den 23-årige dansker, der er seedet som nummer 14, skal i første runde møde belgieren Yanina Wickmayer, der ligger nummer 65 på verdensranglisten. Det ligner på forhånd en overkommelig opgave. Således har Caroline Wozniacki vundet seks af syv indbyrdes kampe.

Bliver det til dansk sejr, kan Caroline Wozniacki i anden runde møde vinderen af kampen mellem Silvia Soler-Espinosa, Spanien og Chanelle Scheepers, Sydafrika.

Hvis Caroline Wozniacki fortsætter sejrsrækken, og de øvrige seedede spillere gør det samme, ser hendes vej mod finalen således ud:

3. runde: Anastasia Pavlyuchenkova (seedet 24)

Ottendedelsfinale: Li Na, Kina (seedet 2)

Kvartfinale: Jelena Jankovic (seedet 6)

Semifinale: Simona Halep (seedet 4)

Finale: Serena Williams (seedet 1)

Caroline Wozniacki har deltaget i French Open syv gange siden debuten i 2007.

Bedste resultat er en kvartfinale i 2010, hvor hun tabte 2-6, 3-6 til Francesca Schiavone. Ellers er hun gledet i i tredje runde i både 2008, 2009, 2011 og 2012, mens hun i fjor tabte til Laura Robson i anden runde.

I herresingle var heldet ikke med topseedede Rafael Nadal, der kan vinde turneringen for niende gang.

Ganske vist skal han i første runde møde den amerikanske wild card-spiller Robby Ginepri, der ikke bør kunne giver problemer.

Men i en eventuel ottendedelsfinale venter spanieren Nicolas Almagro, der besejrede ham for kort tid siden i Barcelona. Og skulle han vinde denne kamp, kan han få endnu hårdere modstand i kvartfinalen mod endnu en landsmand, femte-seedede David Ferrer, som besejrede ham i Monte Carlo for en måned siden.