Wozniacki i top100

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er for første gang rangeret blandt verdens 100 bedste tennisspillere. Hun ligger nummer 88.

Caroline Wozniacki returnerer bolden til Anastasiya Yakimova under første runde af Wimbledon. Foto: AFP Fold sammen
Læs mere

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki har de seneste par uger passeret et par milepæle i sin karriere. Første vandt hun ved Wimbledon sin første kamp nogensinde i en Grand Slam-turnering, og det har nu resulteret i, at hun for første gang er rangeret blandt verdens 100 bedste kvindelige tennisspillere.

På den seneste WTA-rangliste, der blev offentliggjort mandag, er Wozniacki, der onsdag fylder 17 år, sprunget fra en placering som nummer 103 frem til en 88.-plads. Ranglisten toppes fortsat af belgiske Justine Henin. Venus Williams, der vandt Wimbledon, kravlede frem fra 31.- til 17.-pladsen.

Hos herrerne er det Roger Federer, der ligger på en suveræn førsteplads. Kristian Pless er faldet syv pladser ned til en placering som nummer 87. Til gengæld tog en anden dansker et ordentligt spring fremad. Martini Pedersen leverede sit bedste resultat med en finaleplads i en Challengerturnering, og han ligger nu nummer 402 - et avancement på hele 272 pladser.

/ritzau/