Wozniacki i duel med Obama: Tak for kampen

Det er ikke kun verdenseliten i tennis, Caroline Wozniacki dyster mod. Mandag tog hun således et slag tennis med verdens mest magtfulde mand - USAs præsident Barack Obama bag Det Hvide Hus.

Den amerikanske præsident Barack Obama og Caroline wozniacki tog sig et slag tennis mandag. Fold sammen
Læs mere
Foto: MANDEL NGAN

Den danske tennisstjerne var inviteret til Det Hvide Hus for at deltage ved det årlige White House ’Easter Egg Roll’ sammen med en masse amerikanske sportsudøvere - blandt dem NFL-spilleren Ryan Kerrigan, der ved adskillige tidligere lejligheder er blevet spottet sammen med netop  Wozniacki.

Præsidenten skulle angiveligt have vist et rimelig talent på tennisbanen i kampen mod verdensranglistens nummer fem, men der blev ikke ført nogen score, og det står derfor hen i det uvisse, om Wozniacki besejrede verdens mest magtfulde mand.

Selve navnet ’Easter Egg Roll’ refererer til ’æggerulle-konkurrencen’, hvor børnene triller et æg med en træske, men det traditionsrige arrangement, der kører på sit 137. år, har desuden hvert år et specielt tema.

USAs nuværende præsidentpar, Michelle og Barack Obama, afholdt deres første White House Easter Egg Roll i 2009, og dengang var temaet - præcis ligesom i år - fokus på en sund og aktiv livsstil.

I år hed temaet #GimmeFive, og det udfordrede amerikanere over hele landet til at komme med fem ting, de gør for at spise bedre, være mere aktive, og leve et sundere liv.

Gårsdagens arrangement bød på sports- og fitnesszoner, hvor Wozniacki altså udfordrede præsidenten til en tenniskamp, samt madlavningskurser og påske-klassikere som æggerullet og skattejagt.