Wozniacki har respekt for næste modstander

caroline-wozniacki
Caroline Wozniacki vandt i to sæt over Julia Glushko i første runde ved WTA-turneringen i Auckland.
Læs mere
Fold sammen

Caroline Wozniacki fik med sin to-sæts-sejr over israeleren Julia Glushko i første runde ved WTA-turneringen »ASB Classic« i Auckland på New Zealand en resultatmæssig perfekt start på den ny tennissæson.

»Jeg elsker at være i Auckland. Jeg har ikke været her i flere år, men det er et perfekt sted at indlede sæsonen,« sagde Caroline Wozniacki efter den 69 minutter korte kamp og tilføjede:

»Selvfølgelig er jeg glad for at være videre. Jeg har trænet hårdt op til sæsonen, og nu er jeg godt i gang.«

Caroline Wozniacki møder onsdag i anden runde den amerikanske teenager Taylor Townsend, der blot ligger nummer 103 på verdensranglisten.

Ikke desto mindre har danskeren, der ligger placeret på ottendepladsen, stor respekt for Taylor Townsend.

»Det er ikke nogen nem opgave for mig. Hun er venstrehåndsspiller og slår hårdt til bolden. Jeg forudser en kamp, hvor duellerne ikke bliver særligt lange,« sagde Caroline Wozniacki.

Den 24-årige dansker har én gang tidligere deltaget ved turneringen på New Zealand. Dengang - i 2009 - nåede hun kvartfinalen.

I dette års turnering er Caroline Wozniacki topseedet.

Tirsdagen bød i øvrigt på et overraskende resultat, da femteseedede Svetlana Kuznetsova tabte 6-3, 6-7, 4-6 til den tjekkiske kvalifikationsspiller Lucie Hradecka. Til gengæld sikrede den tredje-seedede amerikanske veteran Venus Williams sig en sikker sejr på 6-1, 6-0 over slovakken Jana Cepelova.