Wozniacki har hårdt program: Jeg må slide mig igennem

Der er korte pauser mellem Caroline Wozniackis kampe i de her dage. Danskeren havde håbet på fridag i Dubai.

Caroline Wozniacki slog mandag Daria Kasatkina i første runde i Dubai. Tirsdag eftermiddag venter Viktorija Golubic fra Schweiz i anden runde. Reuters/Ibraheem Al Omari
Læs mere
Fold sammen

Tennisstjernen Caroline Wozniacki har de seneste dage haft et hårdt program i Mellemøsten.

Danskeren havde derfor håbet på en pause mandag, hvor hun var oppe imod russiske Daria Kasatkina ved WTA-turneringen Dubai Duty Free Tennis Championships.

Trods de mange kampe de seneste dage lykkedes det alligevel Wozniacki at spille sig videre til anden runde med en sejr på 6-2 og 7-5.

- Uheldigvis var jeg ikke oversidder i første runde, hvilket jeg havde håbet på, siger Caroline Wozniacki ifølge nyhedsbureauet AFP.

- Nu er jeg videre til næste runde, og jeg vil ikke brokke mig - det er okay. Jeg må bare slide mig igennem, fortæller hun.

Den 26-årige dansker nåede i sidste uge finalen i Doha i Qatar i en turnering, der var præget af regnvejr.

Regnen betød, at Wozniacki i flere dage måtte holde sig kampklar i timevis, så hun var parat til at gå på banen, når der var ophold i regnvejret.

- Forholdene er meget anderledes her (i Dubai, red.). Bolden flyver nærmest. Banen er også hurtigere end i Doha, siger danskeren.

Caroline Wozniacki skal i aktion igen tirsdag i anden runde i Dubai, hvor Viktorija Golubic fra Schweiz venter. Golubic rangerer som nummer 59 i verden.

Kampen ventes at gå i gang tirsdag eftermiddag.

/ritzau/