Wozniacki fortæller om sit venskab med Serena Williams

Paribas WTA Finalerbe. Serena Williams giver Caroline Wozniacki et knus efter deres seminfinalekamp den 25. oktober 2014 i Singapore. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De to tennisstjerner Caroline Wozniacki og Serena Williams er ofte blevet set sammen og er efter sigende bedste veninder, og det kom ikke mindst til udtryk, da den danske tennisspiller blev droppet af sin tidligere kæreste Rory McIlroy.

Ifølge Wozniacki etablerede hun og Serena Williams fundamentet for et stærkt venskab, da den irske golfspiller Rory McIlroy afbrød forlovelsen med danskeren sidste år.

»Først fik jeg en sms, hvor der stod, at hvis jeg ikke tog telefonen, ville hun (Serena Williams, red.) flyve til Monaco. Dernæst stod der, at hvis jeg ikke åbnede døren, når hun bankede på, ville hun slå døren ind,« siger Caroline Wozniacki i et interview med magasinet Vogue.

»Jeg er så glad for, at jeg tog telefonen. Hun (Serena Williams, red.) var der virkelig for mig, da jeg havde mest brug for det, og det er derfor, jeg tror, at vores venskab er så stærkt nu,« siger Wozniacki til Vogue.

Venskabet er blandt andet bygget på fælles erfaring. For selvom Wozniacki næsten er et årti yngre end Williams, har de begge prøvet noget, som de færreste har: at være nummer et på verdensranglisten.

»Det er hårdt og ensomt at være på toppen. Derfor er det godt at have Caroline ved min side. Du er et mål, når du er nummer et. Alle vil vinde over dig og bagtaler dig. Du får meget mere kritik end normalt,« siger Williams.

I interviewet portrætteres de to tennisstjerner som slyngveninder, der fniser, hver gang muligheden tilbyder sig. Og de to kvinder har allerede været på ferie sammen på Bahamas, hvor de gik meget i byen sammen.

Ifølge begge er Wozniacki mest populær blandt mændene, mens Williams er lidt mere tilbageholdende.

»Jeg er virkelig genert. Jeg taler ikke med fyre,« siger Williams i den forbindelse.

»Serena rejser med et stort crew. Det bliver nogen fyre intimideret af. Men jeg ved, at begge vores drømmefyre er derude et sted,« siger Wozniacki.