Wozniacki er glad for at være tilbage i Sydney

Caroline Wozniacki på pressekonferencen i Sydney Fold sammen
Læs mere

Nytårsaften for lidt over et år siden satte Caroline Wozniacki skub i mediehysteriet, da hun udsendte sit efterhåndende berømte tweet med nyheden om, at hun havde sagt ja til Rory McIlroy i den australske millionby Sydney.

Siden fulgte den mindst lige så berømte aflysning af bryllupet, og nu er Caroline Wozniacki så tilbage, hvor Rory McIlroy gik ned på knæ. I den kommende uge spiller hun WTA-turneringen Apia International i Sydney som optakt til Australian Open.

 

Nu er Caroline Wozniacki så tilbage i Sydney, hvor frieret foregik.

»Selvfølgelig føles det anderledes, fordi meget har ændret sig siden,« sagde Caroline Wozniacki på søndagens pressemøde i Sydney.

»Jeg elsker Sydney. Jeg synes, det er en fantastisk by. Men helt ærligt, jeg er over det, der skete sidste år. For at være helt ærlig, så kigger jeg ikke tilbage. Jeg nyder bare, hvor jeg er lige nu. Jeg er et godt sted, lød det videre fra den 24-årige danske tennispige, der gjorde det klart, at det er præstationerne på tennisbanen, hun vil huskes for.

»Det er det, jeg vil være i rampelyset for. Fordi jeg spiller godt og arbejder hårdt.«

 

Caroline Wozniacki har da også allerede fra starten af året lagt mange kræfter i sin tennis. I den forgangne uge spillede hun sig helt frem til finalen i WTA-turneringen i Auckland, New Zealand, hvor hun dog tabte til veteranen Venus Williams. Allerede natten til mandag er hun i aktion igen, når hun møder Barbora Zahlalova Strycova i Apia International.