Worre: Michael har fået fire advarsler

DCU-direktør Jesper Worre oplyser, at Michael Rasmussen har fået fire advarsler. To fra UCI og to fra Anti Doping Danmark.

Michael Rasmussen har fået fire advarsler for at være væk for dopingkontrollen. To fra Den Internationale Cykelunion (UCI) samt to fra Anti Doping Danmark (ADD). Det hævder direktør for Danmarks Cykle Union, Jesper Worre, der fredag blev bedt om at uddybe, hvorfor unionen har fundet det nødvendigt at udelukke Michael Rasmussen fra cykellandsholdet.

- Michael har to advarsler fra UCI, og det har han selv sagt. Fakta er, at han også har fået to advarsler fra Anti Doping Danmark. Én fra maj og én fra juni, så han har to plus to, siger Jesper Worre til TV2/Sporten.

DCU-direktøren blev fredag angrebet fra flere sider, da den offentlige landsholdsfyring af Rabobank-rytteren er faldet midt under Tour de France.

- Vi sagde til Michael, at vi gerne ville have meldt det ud inden Tour de France. Og vi har ikke haft noget ønske om at melde det ud under Tour de France, siger Worre.

/ritzau/