Worre har taget mundkurv på

DCU-direktør Jesper Worre har valgt at give sig selv mundkurv på for ikke at piske stemningen yderligere op efter Michael Rasmussens Tour-exit.

Jesper Worre har valgt at holde en udtalelsespause. Direktøren for Danmarks Cykle Union (DCU), der med sin landsholdsfyring af Michael Rasmussen på DR var med til at starte sagen, der sidenhen førte til den gule trøjes fald fra de franske bjergtinder, har ikke lyst til at bidrage med yderligere udtalelser.

Worre føler, at sagen endte med at blive en smule for personlig. DCU-chefen har hele tiden hævdet, at han ikke havde noget personligt udestående med Rasmussen, men blot videregav oplysninger truffet af DCU's bestyrelse på et møde den 21. juni. En bestyrelse, som Jesper Worre ikke er en del af.

På mødet den 21. juni besluttede DCU, at udelukke Michael Rasmussen fra landsholdet, efter at rytteren havde fået to advarsler for ikke at oplyse, hvor han befandt sig uden for konkurrence. Inden starten på Tour de France modtog Rasmussen yderligere to advarsler.

/ritzau/