Woods får flot placering og suger fortsat tilskuere til sig

Tiger Woods slutter på en delt 23.-plads i turnering i Californien. Det er hans bedste resultat i over to år.

Tiger Woods har ikke sat sin popularitet over styr trods sit lange fravær fra turneringsgolf. Både lørdag og søndag var han den spiller, som trak flest tilskuere ved PGA-turneringen i Californien. Scanpix/Donald Miralle Fold sammen
Læs mere

San Diego. Golfikonet Tiger Woods kan med tilfredshed se tilbage på sin præstation i weekendens finalerunder ved PGA-turneringen Farmers Insurance Open i det sydlige Californien.

Og han fik også bekræftet, at selv om han på grund af problemer med sin ryg har været væk fra sporten i lang tid, så er han fortsat en publikumsmagnet.

Både lørdag og søndag var Woods den spiller, som blev fulgt af flest tilskuere, skriver PGA på sin hjemmeside.

- Har du nogensinde set en levende legende, lyder det fra en tilskuer, som fulgte Woods rundt på Torrey Pines-banen i La Jolla ved San Diego.

Woods klarede lige netop fredagens cut til de afsluttende 36 huller, og derfra rykkede han frem i feltet.

Lørdag forbedrede han sin placering med 26 pladser, og søndag hoppede han yderligere 16 pladser frem til en slutplacering som delt nummer 23 efter en runde i par. Samlet sluttede han i tre slag under par.

Det er den 42-årige amerikaners bedste placering i en PGA-turnering siden august 2015. Gennem hele 2016 var Woods ude af stand til at svinge køllerne som følge af konstante rygsmerter.

I april sidste år lagde han sig derfor under kniven for fjerde gang i løbet af fire år.

Nu er målet at genfinde det spil, der har sikret ham et væld af turneringssejre og 14 majortitler.

Han slår fortsat som i sine unge dage bolden langt, men han havde i weekenden også flere vilde teeslag, hvor boldene fløj til alle sider.

- Jeg kan fornemme nogle af de ting, som er forkert i mit sving. Så vi må gå tilbage og arbejde på det, siger Tiger Woods.

Men mest afgørende er ifølge pga.com, at hans smerter i ryggen endelig lader til at være væk.

Vinderen af Farmers Insurance Open bliver først fundet mandag.

Tre spillere delte førstepladsen efter søndagens runde og måtte ud i omspil.

Ryan Palmer fra USA røg ud på første hul i omspillet. Jason Day fra Australien og svenskeren Alex Noren gik yderligere fire huller i samme antal slag. Derefter blev spillet indstillet på grund af mørke.

/ritzau/