Woods efter flot runde: Tæt på at kunne kæmpe om sejre

Tiger Woods spillede sig med en runde i 65 slag tilbage i topstillingen i The National-turnering.

Tiger Woods leverede en af sine bedre præstationer i 2018, da han gik anden runde i fem slag under par. Mike Lawrie/arkiv/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Golfikonet Tiger Woods viste sent fredag dansk tid nogle af de bedste spillemæssige takter, efter at han gjorde comeback.

I The National-turneringen i Maryland på PGA-touren leverede han en runde i 65 slag svarende til fem slag under par og avancerede dermed 37 pladser i stillingen.

Det sendte ham op som delt nummer 11 i turneringen med fire slag til førstepladsen.

Undervejs præsterede han et fornemt chip direkte i hullet, og desuden puttede han fire birdies fra mindst fire og en halv meters afstand.

Med de 65 slag matchede han den laveste score, han har haft i en runde i 2018, og han føler, at han nærmer sig et niveau, hvor han kan kæmpe med om sejre.

»Som året er skredet frem, mener jeg ikke, at jeg er langt fra at kunne sætte en turnering sammen, så jeg kan vinde,« siger den 42-årige Woods.

Han spiller sin 11. turnering, siden han gjorde comeback oven på en omfattende rygoperation.

Han er noteret for 79 sejre på PGA-tour, hvilket er blot tre titler fra Sam Sneads rekord, men Woods seneste sejr ligger helt tilbage i 2013.

Men fortsætter han takterne fra fredag, er det ikke utænkeligt, at han stryger til tops søndag.

»Jeg er ikke langt fra toppen, og det bliver en hård weekend. Det bliver varmt, og mange kommer til at slide for det,« lyder det fra Woods.

Tre andre amerikanere - Beau Hossler, Ryan Armour og Brian Gay - har lagt sig i spidsen for turneringen.

/ritzau/