Wolfsburg gav Bendtner chancen fra start - hevet ud i pausen

Nicklas Bendtner har skullet spejde langt efter spilletid siden sit skifte til tyske Wolfsburg i sommer. Men søndag fik han en sjælden chance i startopstillingen, da 'Die Wölfe' mødte Chippa FC i en træningskamp i Sydafrika.

Men det lykkedes sandsynligvis ikke Bendtner at overbevise sin træner, Dieter Hecking, om at forfremme ham i angrebshierakiet. Nicklas Bendtner blev taget ud pausen af kampen - ved stillingen 1-0 til upåagtede Chippa FC.

Han havde dog - ifølge Wolfsburgs Twitter-profil - haft en stor chance for at komme på måltavlen, men hans hovedstød gik lige over mål.

Uden Bendtner kom der for alvor gang i målscoringerne. Træningskampen endte 4-3 til tyskerne, der undervejs var bagud med 1-3. Indskiftede Ivan Periši¿ scorede hattrick i de sidste 45 minutter.

Den danske landsholdsangriber fik ikke spilletid i Wolfsburgs første træningskamp under træningslejren i Sydafrika - på trods af, at Hecking undervejs foretog 10 udskiftninger.

Wolfsburg, der ligger nummer to i Bundesligaen, kickstarter anden halvdel af sæsonen med en uhyre svær opgave hjemme mod duksene fra Bayern München den 30. januar.