Wilbek bakker Boldsen op i bonus-debat

Landstræner Ulrik Wilbek er enig med Joachim Boldsen i, at landsholdsspillerne kun skal score kassen, hvis de vinder noget.

Landsholdets traktor Joachim Boldsen har fået et par verbale lussinger af flere af sine kolleger, efter han i den forgangne uge i Jyllands-Posten meldte ud, at landsholdsspillerne ikke burde belønnes bare for spille på landsholdet - men derimod kun, når de vinder noget. Nu melder landstræner Ulrik Wilbek sig i debatten, og han er på Boldsens side.

- Jeg skal ikke blande mig, men jeg mener, at man skal have penge - rigtig mange penge, hvis man vinder. Til gengæld skal man ikke have særlig mange penge bare for at være med, siger Wilbek til B.T.

Landstræneren ser udmeldingerne fra Boldsen og kollegerne som en del af det politiske spil, der er i gang mellem forbund, spillerforening og klubberne, som ønsker penge for at lade deres spillere spille på landsholdet. Træneren er dog ikke nervøs for, at striden vil ødelægge noget frem mod EM i januar.

- Nej, det får ingen betydning. Vi kender hinandens synspunkter i forvejen. Der er flere spillere, der mener det samme som Joachim, men der er alligevel nok et flertal, der er uenige, siger landstræneren til avisen.

/ritzau/