Wigan-manager roser William Kvist

William Kvist spillede hele lørdagens kamp for Wigan. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

William Kvist startede for første gang i tre måneder på banen for sin klub Wigan, der lørdag spillede 1-1 mod Blackburn, og det gjorde han åbenbart så godt, at han nu høster flotte roser fra cheftræner Malky Mackay.

I den snart overståede uge opfordrede Morten Olsen sin danske landsholdsspiller til at søge nye græsgange, fordi det længe har skortet på spilletid i den næstbedste engelske række. Om det var Morten Olsens opråb, der fik Malky Mackay til at benytte sig af evigt arbejdsomme Kvist i alle 90 minutter mod Blackburn, vides ikke, men Andreas Cornelius' tidligere Cardiff-manager fortryder i hvert fald ikke sin disposition.

»Jeg synes, at William Kvist var fremragende. Jeg synes, at han fik vist sin store erfaring,« siger manageren til Wigans hjemmeside.

Sidste gang, at William Kvist startede inde for Wigan, var 21. oktober 2014, og den mentale udfordring ved sådan en situation er da også til at få øje på for Malky Mackay.

»Han har været nødt til at være tålmodig og vente, men han er en top-professionel, og jeg syntes, at han spillede med megen ro,« siger Mackay.

Helt rolig kan Wigans manager til gengæld ikke være, når han kigger på tabellen. Wigan indtager næstsidstepladsen i Championship med fem point op til nedrykningsstregen.

Næste opgave for Kvist og Wigan er næste lørdag i hjemmekampen mod Huddersfield Town.