West Ham hamrede Hull under nedrykningsstregen

soccer-englanasdasd
West Hams Andy Carroll fejrer den første scoring i West Hams 3-0-gevisnt over Hull søndag.
Læs mere
Fold sammen

West Ham har været en af Premier League-sæsonens succeshistorier så langt. Mens de rige London-naboer Tottenham, Arsenal og Chelsea kan hente stjernespillere fra hele kloden, har West Ham bygget et hold op omkring en stamme af hårdtarbejdende engelske spillere. Med succes.

For med søndagens overbevisende 3-0-sejr over Hull hjemme på Upton Park overhaler West Ham Liverpool og rykker op på Premier Leagues syvendeplads - et point efter Tottenham på femtepladsen. Arsenal kan dog skubbe 'The Hammers' ned på ottendepladsen med en sejr over Manchester City senere søndag.

Efter en sløj første halvleg skulle tårnhøje Andy Carroll kun bruge fire minutter af anden halvleg til at skyde værterne i front. Hulls Harry Maguire tøvede uforståeligt med at cleare bolden efter en redning af målmand Allan McGregor, og så var Carroll vaks og prikkede bolden i mål.

Indskiftede Morgan Amalfitano gjorde det til 2-0 med et lille elegant løft hen over Hull-målmanden. Og blot tre minutter senere slap Stewart Downing alene igennem, og den tidligere Aston Villa- og Liverpool-spiller bankede fladt bolden i nettet til slutresultatet.

Nederlaget betyder, at Hull glider ned under nedrykningsstregen. Den østengelske klub har blot 19 point point for 22 kampe.